Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Shadowpainting

Even een berichtje om Marianne van Bekkum te bedanken dat ze Shadowpaint heeft gesponserd. Een aantal kleuren was bijna op en een aantal kleuren had ik nog niet in mijn assortiment. En van de week verraste de postbode mij met een pakketje: IMG_2314Nu kunnen we zo heerlijk weer aan de slag met álle kleuren! Kom maar op met het effen papier, we schilderen samen alles vol toch Janny? Weer even langs de drukkerij voor afvalpapier en dan kom ik weer lekker bij jou schilderen op maandagmiddag. Even niet tijdens deze feestdagen, maar daarna gaan we weer volop verder. Meer kaarten maken om de molen in de kerk weer te vullen!

molen met blikjeEn in het pakketje zitten wel 10 flesjes Shadowpaint !

IMG_2316IMG_2312Ik schrijf met watervaste stift het nummer van het flesje op het deksel, zodat ik altijd de juiste weer op het juiste flesje draai. Aan de binnenkant van het dekseltje kan je precies zien welke kleur het is. Toch blijf ik altijd een beetje angstig om het om te gooien, dus heb ik een houder voor de flesjes gemaakt van piepschuim; steviger dan los op tafel in ieder geval.

sp01 sp19