Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Shadowpaint en effectzout

Deze keer heb ik het papier met witte acrylverf en sjablonen bewerkt. Ik heb daar geen foto van gemaakt, want wit op wit is té lastig om goed te laten zien, maar zodra de Shadowpaint inkt op het papier komt zie je het direct!           Shadowpaint en effectzout       Ik heb steeds 3 goed bij elkaar passende kleuren inkt genomen, die heel nat op het papier geschilderd en toen snel effectzout in de natte inkt gestrooid.

Shadowpaint en effectzoutShadowpaint en effectzoutShadowpaint en effectzoutNadat het iets opgedroogd was (ging door het zonnetje in de kamer sneller dan ik wilde) heb ik er met de plantenspuit nog wat water op gesproeid, dat geeft een extra effect op de inkt en het papier en ook het effect zout kan dan nog een keer extra zijn werk doen.

Shadowpaint en effectzoutNog 2 andere vellen beschilderd met dezelfde techniek:

ez02Shadowpaint en effectzoutEn na het drogen de vellen in “hapklare brokken” gesneden om er kaarten van te maken:

Shadowpaint en effectzoutShadowpaint en effectzoutShadowpaint en effectzoutNog enkele details:

Shadowpaint en effectzoutShadowpaint en effectzoutShadowpaint en effectzoutHet zout gebruik ik een volgende keer zo weer, het leuke is dat nu sommige stukjes een kleurtje hebben en dat die dan weer een effect gaan geven op de vellen van een volgende keer!

Shadowpaint en effectzoutGroetjes Karin Robberse