Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Samen kaarten maken

Hoewel bijna al mijn energie op dit moment op gaat aan het aanpassen van de website toch even tijd gemaakt om samen een wenskaart te maken:HopePeaceIk had geen energie om zelf een design te bedenken, het papier hadden we de week ervoor al geschilderd, dus ook ik heb gekeken naar de kaart van iemand anders om geïnspireerd te worden in het design van de kaart. 2 Bijna identieke kaarten geworden. Janny van Nederpelt (met wie ik samen kaarten maak) de rechter en ik de linker kaart. Papier beschilderd met Shadowpainting inkt, Clear stamp tekststempels (geen idee welke) en afgewerkt met fineliner stiksteekjes. 3D blokjes onder de vierkantjes om het toch een beetje “body” te geven. Volgende week hoop ik meer uitgerust te zijn!

 • Marianne Manders says:

  Prima zo Karin 🙂 Succes !!!!!

  • admin says:

   Dank je voor je compliment Marianne! Je bent de eerste, zie je dat? Fijn dat ik nu gelijk kon zien dat het werkte en hoe het werkt, goed dus… groetjes Karin

 • Wilma says:

  Goedemiddag Karin,

  Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar ben ook benieuwd naar je kaarten maken. Wordt het een algemene nieuwsbrief of is de nieuwsbrief alleen de Fimo kralen/sieraden?

  • admin says:

   Hoi Wilma, dank je voor je reactie! De nieuwsbrief gaat over alles wat er die afgelopen maand is gemaakt en vaak is dat zowel FIMO als kaarten maken. En straks ook weer handwerken en schilderen en nog veel meer! Je gaat het allemaal zien in de nieuwsbrief, dank je wel voor het aanmelden, groetjes Karin