Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Patchwork; English Paper Piecing 2

De deken vordert goed, dat komt ook door de wijziging die ik heb gemaakt. Ik vond hem veel te druk en te onoverzichtelijk worden met alleen maar de vele kleine blokjes in geel-rood-oranje tinten en heb besloten er “effen” blokken roze-rood tussen te zetten. Dat worden enorme blokken.

Ik heb er eentje klaar, die heb ik niet op het karton (pizza doos) geregen maar geplakt met schilderstape. Scheelt enorm veel werk en blijft toch goed zitten. Voor deze huge blocks ga ik ze dus een keer niet rijgen. Dat plakken zal ik met de kleinere niet doen, ik vind het op de kaartjes rijgen daarvoor een veel te leuk klusje ’s avonds.

Resultaat:
wieneke

Groetjes Karin Robberse