Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Nieuwsbrief tussendoortje Februari 2014

Beste FIMO Sieraden en kralen fans en alle andere hobby fans!

Er is duidelijk iets veranderd de afgelopen maanden hier in mijn atelier Villa Kakelbont.
De veranderingen begonnen met een nieuwe computer. De oude zal in dit voorjaar niet meer veilig zijn omdat Windows de versie die ik had niet eer zou ondersteunen. Dus moest ik aan een nieuwe pc. Met het omzetten van de gegevens kwam ik één voor één al mijn websites tegen en ik heb toen besloten ze allemaal samen te voegen in één Website en één webshop. De website is een Weblog geworden. De FIMO informatie blijft absoluut, maar náást FIMO is er nog zo veel meer Creatiefs! En daarom is de nieuwe naam dus ook CREATIEFS.

dus:
www.rejeweled.nl
www.comfortquilt.nl
www.fimosieraden.nl
www.karinrobberse.eu
www.speksteenbeelden.nl
www.fimokralen.blogspot.nl
www.karinrobberse.blogspot.nl

is nu allemaal geworden www.creatiefs.nl

www.2precious.nl is samengevoegd met de webshop www.karinrobberse.nl

Dit even als uitleg waarom deze nieuwsbrief er anders uit ziet dan normaal. Ik heb er voor gekozen om over alles te Bloggen, de informatie van alle websites wordt stukje bij beetje ingevoerd in het blog tot alles er in staat. Ook zal er weer veel nieuws tussen komen te staan!

Wat helemaal nieuw is, is de Monprint Gelplaat. Ik heb die al vaker gebruikt, van het merk “Gelli Plate” maar kreeg zó veel vragen hoe en waar je die plaat kan kopen, dat is dus vanaf vandaag bij mij. Ik heb er 50 ingekocht voor mensen die óók willen werken met de Monoprint Gelplaat. Daar gaat dit tussendoortje dus ook over:

Al vanaf € 27,50 per stuk kan je nu zelf onderstaande Monoprints maken voor je scrapbooks, je wenskaarten en voor allerlei andere dingen!

_____________________________________________________________

Verder zijn Ada en ik bezig om 1 maart een (uiteraard ook met FIMO) gevulde nieuwsbrief samen te stellen,
Ada komt met een nieuwe les; hoe je een ketting kan maken met kleurverloop;

Ik ben een haaknaald gaan pimpen omdat dat beter voor je handen schijnt te zijn,
hoe ik dat gedaan heb laat ik je stap voor stap zien;

En ik heb dus weer een deken gehaakt en wat bekerhoesjes;


Verder ben ik in de tuin bezit met de figuurzaag en heb ik van wilgentenen zelf kransen gemaakt,

en kwam ik mijn “Garden Secrets” weer tegen die me uitdagen weer nieuwe te maken.
________________________________________________________________________

Kortom; dit was een tussendoortje om iedereen te laten weten:

1. dat de webshop www.karinrobberse.nl weer open is

2. dat we echt wel blijven werken met FIMO

3. dat de computerproblemen zijn opgelost en bestellingen weer geleverd worden

4. dat er in de webshop veel nieuws te beleven valt

5. dat alle hobbyinformatie in één Blog is samengevoegd en dat daar bijna elke dag weer iets nieuws bij komt!

In de eerste week van Maart kunnen jullie
een lange, leuke en leerzame nieuwsbrief tegemoet zien,

Hartelijk groeten,