Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Kerstkaarten

Oeps… ik had alle kerstkaarten mee genomen naar de EGS en daar waren ze allemaal verkocht voor de zending… dat was ook de bedoeling, maar nu hadden we zelf niet meer en Paul had al gekeken welke hij had willen hebben en nu waren ze dus weg. Dus we hebben samen een avond die zelfde soort kaarten gemaakt; nu voor onszelf om weg te geven en te versturen. IMG_2397Niet té ingewikkeld gemaakt; Paul vond 2 soorten het mooist; die met de geel-oranje ondergrond en die met de blauwe ondergrond. Begonnen met papier schilderen dus; dat moest drogen voordat we er iets mee konden doen.IMG_2328IMG_2337 IMG_2343 IMG_2345  Papier nat gemaakt, dan van licht naar donker geschilderd met Shadowpaint; lichtgeel, donkergeel, oranje en op de andere helft van het vel blauw. Donkerblauw want het moest nacht zijn op de kaart.

Na het drogen het vel doormidden en verder gegaan met het blauw. Witte sterren er op gestempeld en het vel in stukken gesneden zodat ze op de kaarten pasten. Kaarten verder versierd met huisjes, stempels, tekst etc.

IMG_2380IMG_2402IMG_2404IMG_2388En alvast wat er in geschreven; herken je je kaart? De geel-oranje helft ligt hier nog op tafel. En we hadden er genoeg én we waren te moe… Dat vel papier komt wel weer van pas, samen kaarten maken is gezellig dus dit was vast niet de laaste avond; donkere lange avonden genoeg voor de boeg!IMG_2432En zo’n berg kaarten in één avond mag ook wel genoeg zijn…

groetjes Karin