Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Gelli Arts on YouTube

http://www.youtube.com/playlist?list=UU8hpt-_24GXhzonLGd6EghA

Gelli ArtsDeze filmpjes moet je gezien hebben, dan kan je niet anders dan aan de slag willen! Alternatieven genoeg, hoef je niet persé deze Gelli Plate voor te kopen.Er is een goedkopere versie die precies hetzelfde werkt, alleen iets dunner is en daarom minder materiaal én minder verzendkosten. Voor 27,50 kan je deze nu in mijn webshop kopen!

verkoop foto

 Schoonmaken en snel werken moet je met alles als je met acrylverf werkt; Action Acrylverf is mooi transparant en dun en droogt niet heel snel op. Het rollertje is handig maar kan ook gewoon met een brede kwast.index

Sjablonen kan je zelf maken, printen en zelf uitsnijden uit stevig papier of plastic hoesjes; hergebruiken van andere materialen als afval; sinaasappelnetjes, geknipte sjablonen, papier met figuurponsen bewerken, als het maar stevig is en afwasbaar. Hierboven structuurpasta er in gesmeerd om een kopie van het origineel te krijgen. Leef je uit! (net als ik)

onderzetter-silicone-lime-circle-tp_4182689886758296331Een verfrollertje is handig maar niet noodzakelijk; een brede kwast werkt net zo makkelijkgelli1Zo ziet de “echte” Gelli Plate er uit, de Monoprint Gelplaat in onze webshop is qua formaat hetzelfde (A4) en qua dikte iets dunner… Dat is het enige verschil (als je niet op de 30 Euro prijsverschil let…)

Mocht je willen weten hoe het precies werkt; je krijgt een Nederlands talige PDF bij aankoop van onze monoprint gelplaat kado.

groetjes Karin Robberse