Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Geef ons heden…

Geef ons heden ons dagelijks brood…

IMG_3204Deze kaart hangt al sinds we hem hebben gekregen in mijn keuken. Vandaag ga ik deze tekst ook een beetje veranderen of aanvullen eigenlijk; Geef mij elke dag mijn dagelijkse haakwerkje… want daar word ik zo lekker rustig van!

IMG_3188

 Ik hoop vandaag mijn deken af te krijgen voor iemand! Nog een paar rijtjes, dan nog 1 keer er omheen en dan is hij klaar om weggegeven te worden, het is namelijk een Comfort Quilt. Binnenkort zal ik hier ook bloggen wat precies Comfort Quilts zijn. Vandaag niet, ik ben te moe. Heb alleen nog zin om wat te haken en vanavond te koken. Deze deken wil ik ook heel graag af hebben.

IMG_3193

Granny Stripes details… geen patroon dus, alles door elkaar op gevoel.

IMG_3191

En ik wil graag de nieuwe “ergonomische” haaknaald uitproberen die net bij de post zat;

IMG_3186

Eens kijken of dat inderdaad beter werkt en ik dan minder last van zere handen en vingers krijg!

Groetjes Karin Robberse