Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Garden Secrets

Ik kwam vanmorgen in de tuin wat Garden Secrets tegen die ik 2 jaar geleden van FIMO heb gemaakt en overal in de tuin heb gehangen. Dat blijft best goed, 2 winters en 2 zomers mee gemaakt… valt mij helemaal niet tegen! Het touw is versleten waar ze aan hangen, maar de FIMO, de verf, de kleuren, alles is nog mooi! Prima geschikt voor ons klimaat dus!

IMG_3617

Vanmorgen heerlijk in de tuin gewerkt en dan bedoel ik niet met een hark, schep en groene/bruine vingers, maar met touw, figuurzaag en kransen. Ze lagen al klaar, maar nog zonder versiering. Op de ronde (meer eivormige maar dat komt qua seizoen wel goed uit) een paar bloempotjes vastgezet. De Ichtus krans is halverwege met versieren, morgen de andere kant, eerst meer van die takjes zoeken. Met de wind die er nu is zal er morgen genoeg in de tuintjes liggen:IMG_3594

IMG_3630

Nog wat meer Garden Secrets:

 IMG_3603

IMG_3599

IMG_3607

IMG_3614

Nog wat verder ge-figuurzaagd; dit keer met koptelefoon tegen de herrie, elke keer een paar stukjes, dan moet het toch een keer af kunnen komen! En ja hoor, het einde van de ochtend waren alle onderdelen gezaagd. Nu nog schilderen!

IMG_3587

IMG_3592

Volgende keer zul je vast wel meer vorderingen zien, stapje voor stapje… moeilijk voor mij hoor, rustig aan doen, elke keer een uurtje, ik ga zo graag door tot het klaar is!

Groetjes Karin

Category: FIMO, Persoonlijk
Tag:
  • Marianne says:

    Succes Karin en ik geniet elke keer van je blog 🙂