Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

FIMO kralen snijden1

Een grote pot Beadmaker kralen staat hier nog altijd te wachten op een bestemming en vorige week zag ik opeens wat ik daar nog mee kan doen; snijden:ks01

Met een mesje heb ik de buitenste laag er stukje voor stukje af gesneden. ks02De kraal hou ik uiteraard niet met mijn vingers vast maar met een prikpen of breinaald, dat ligt een beetje aan de grootte van het gat in de kraal.ks03Ook de ovale kralen moesten er aan geloven; ik vind de test geslaagd.ks07Voor het oog even op een breinaald geregen.ks04
Naast zwarte ook wat gekleurde kraaltjes gesneden
en ook het guts setje voor linoleum snijden er nog even bij gepakt.ks06Wat een berg afval!
ks08En gelukkig; hand en vingers nog helemaal heel.ks09Volgende keer meer, groetjes Karin Robberse