Creatiefs.nl

Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Creatiefs.nl - Alles over FIMO, sieraden en kralen, wenskaarten, schilderen, handwerken en nog heel veel meer. Kortom veel Creatiefs !

Blauwe prints met puzzelstukjes

a12Oké, klaar zetten: verf, roller en/of kwast, keukenpapier, papier om op te printen, reliëf plaat, b.v. een embossing folder.

a11a07

Doe wat verf op de gelplaat en spreid het uit met de roller of de brede kwast.c01

Duw een reliefvel of embossingfolder in de verf.

c02

c03

Maak gelijk een print met de verf die op de plaat is blijven zitten, dat is de verf die van de gelplaat is weggenomen… Leg een vel papier op de gelplaat en maak een print. c13

Op de plekken waar nog verf is achtergebleven op de acrylplaat leg ik nog een paar uitgeponste puzzelstukjes. Dat kunnen ook kleine kaartjes, labels of andere stukjes papier zijn. Maak daar ook nog een printje op.

c05c06

Nu doe ik lime kleurige verf over de restanten verf heen en maak nog een keer een afdruk, waarin het rest blauw mee komt. Je kan evt. ook een plantenspuit gebruiken en de overgebleven verf bevochtigen zodat die er makkelijker op komt. Ik doe dat bijna nooit, ik vind de restjes op de volgende print juist zo leuk!c09Het resultaat van blauw en lime is 4 vellen prachtig papier, 3 dubbelzijdig geprinte puzzelstukjes als klein labeltje en een velletje blauw en lime (verfroller hier op uitgerold) die voor een volgende print middag de basis worden voor een volgende afdruk. Wordt vervolgd dus!

En wil je nu zelf zo’n plaat kopen? Kijk even in mijn webshop en bestel hem!

Groetjes Karin Robberse